Házirend

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük, 3 csillagos besorolásban.

 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 14:00 és 20:00  között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni. Vendégeink érkezéskor szoba és kapukulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát illetve zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 4. A távozás napján 10:00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót.
 5. Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk.
 6. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.
 7. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben!
 8. Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettákra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!
 9. Állatokat nem szabad a szálláshelyre behozni.
 10. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 11. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 12. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!
 13. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!
 14. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 15. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 16. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 17. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.
 18. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 19. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
 20. A magánszálláshely tulajdonosa mindenkor vendégei kényelmét és pihenését tartja szem előtt. Szívesen áll rendelkezésükre bármilyen probléma felmerülése,információ, szolgáltatás…stb. esetén. Kérjük forduljanak hozzá bizalommal!
 21. Felnőttbarát szálláshely.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!